Activités en Suède (Aktiviteter i Sverige)

Vous qui êtes nouveau en Suède, vous trouverez ici des informations sur ce que vous pouvez faire comme activité. Voulez-vous jouer au football, trouver un café de pratique de la langue ou apprendre quelque chose de nouveau ? Découvrez quelles activités existent sur cette liste, sélectionnez une catégorie ou tapez un mot clé dans le champ de recherche. Vous pouvez également faire une recherche à partir du nom de votre ville.

Activités

25 octobre 2021

Språkträffar/Språkcafé

På språkcaféerna konverserar vi på svenska om Malmö, aktiviteter och annat intressant. Kaffe och kakor bjuder vi på! Vi ses på måndagar 14.00, på Spånehusvägen 47. Du behöver inte anmäla dig i förväg, men vi har begränsat med platser för närvarande. Välkommen!

Horaires: 14:00 - 15:30

Groupe concerné: Ouvert à tous

Lieu: Spånehusvägen 47 , 21158 , Malmö

Disponibilité: Hela huset är tillgänglighetsanpassat. Vi har en hjärtstartare på bottenplan i korridoren. Trådlös hörslinga finns installerad i Lilla och Stora Salen. Öronsnäcka och halsslinga (T-slinga) finns att låna. Vi har tillgängliga toaletter på alla våningsplan. Samtliga toaletter är könsneutrala. Din ledarhund är välkommen hos oss. Eftersom vi arbetar med astma- och allergiföreningar är inga andra djur tillåtna i våra lokaler. Vi har skyltning om att undvika allergener som starka parfymer, nötter m.m. Vi har myggor och mikrofoner till dig som föreläser, använd dessa när du pratar inför grupper med mer än 10 personer. Du kan lyssna på vår webbsida här på abf.se, hemsidan är även i stort tillgänglighetsanpassad.

Catégorie: La langue suédoise , Activités en ligne

Organisateur: ABF Malmö

open single event
26 octobre 2021

Klättring hos Nya Rum!

På måndagar har vi på Nya Rum klättring för dig som är asylsökande. Klättringen har inte plats för alla så du behöver skicka ett meddelande till oss att du vill komma. Du behöver inte ha klättrat innan, vi lär oss tillsammans! Vi ses utanför Nya Rum i västberga 16.15 och går tillsammans till klätterhallen. Här låser vi in våra saker och sen klättrar vi i 90 minuter tillsammans. Ta med ett lås för att kunna låsa in dina saker under tiden vi klättrar. Kom gärna i träningskläder så du kan röra dig ordentligt. Efter träningen finns det möjlighet att duscha på klätterhallen. Nya Rum håller till på Västberga Gårdsväg 30, där finns det ett stort hus med veranda där vi möts upp tillsammans. Hoppas vi ses där!

Horaires: 16:15 - 18:30

Groupe concerné: Ouvert à tous

Lieu: Västberga Gårdsväg 30 , 126 30 , Hägersten

Disponibilité:

Catégorie: Sport , Fait partie des mesures initiales mises en place pour les demandeurs d’asile – TIA

Organisateur: Ny Gemenskap/Nya Rum

open single event
26 octobre 2021

Svenska för asylsökande - Medel 1

Med våra svenskkurser vill vi ge dig som är asylsökande kunskaper i svenska samtidigt som du lär dig om Sverige. Vi har duktiga ledare som hjälper dig att både prata, skriva och förstå svenska. ABF Stockholm erbjuder kostnadsfria kurser i svenska för dig som är asylsökande. Kurserna hålls på fyra nivåer. With our courses about Sweden we want to give you as an asylum seeker knowledge in Swedish and Sweden. We have excellent course leaders who will help you to talk, write and understand the Swedish language. ABF Stockholm offers free courses in Swedish for those who are asylum seekers. The courses are held in four levels.

Horaires: 13:00 - 15:30

Groupe concerné: Ouvert à tous

Lieu: Sveavägen 4 , 11183 , Stockholm

Disponibilité:

Catégorie: La langue suédoise , Fait partie des mesures initiales mises en place pour les demandeurs d’asile – TIA

Organisateur: ABF Stockholm

open single event
26 octobre 2021

Engelska hos Nya Rum!

På tisdagar mellan 18.30 - 19.30 har vi engelskalektion hos Nya Rum i Västberga för dig som vill lära dig engelska. Du behöver inte kunna prata engelska, vi lär oss tillsammans! Plats: Västberga Gårdsväg 30. Gå till det stora huset, det hänger en skylt utanför där det står engelska. Hoppas vi ses där!

Horaires: 18:30 - 19:30

Groupe concerné: Ouvert à tous

Lieu: Västberga gårdsväg 30 , 12630 , Hägersten

Disponibilité:

Catégorie: La langue suédoise , Fait partie des mesures initiales mises en place pour les demandeurs d’asile – TIA

Organisateur: Ny Gemenskap/Nya Rum

open single event
26 octobre 2021

ABC: Kom -så läser vi en bok tillsammans!

Cirkeln riktar sig till dig som är nyanländ, hemma med barn och vill lära dig svenska. Vi kommer tillsammans att läsa och prata om "När mandelträden blommar" . Tillsammans med vår cirkelledare kommer du på svenska få prata om de tankar och funderingar du får av boken vi läser. Du kommer få ett större ordförråd, lära känna andra och skratta mycket. Varmt välkommen att forma din framtid!

Horaires: 13:00 - 15:00

Groupe concerné: Ouvert à tous

Lieu: Hagstråket 13 (Studiefrämjandets lokaler) , 16363 , SPÅNGA

Disponibilité: Hiss. Tillgång till tillgänglighetsanpassad toalett

Catégorie: La langue suédoise

Organisateur: Studiefrämjandet Stockholms län

open single event