Samtalsgruppen om relationer, sex, och kroppen

تاریخ و زمان:

گروپ مورد نظر: همه را خوش آمدید می گوییم

مکان : Västberga gårdsväg 30, 126 30 , Hägersten

مشخصات: Hur gör man för att visa att man är intresserad av någon? Hur smittar klamydia? Är det farligt att titta på porr? Kan man bli utvisad om man berättar att man har HIV? Är det lagligt med omskärelse av pojkar i Sverige?

Vill du få ökad kunskap om relationer, sex, kroppen och det svenska samhället? Vill du öka ditt ordförråd kring relationer, sex, och kroppen och få svar på dina egna frågor? Då är du välkommen till Samtalsgruppen! Vi kommer att träffas varje tisdag kl. 16.00-17.30 mellan den 23 november och den 28 december och alla ledare i samtalsgruppen är utbildade informatörer från Riksförbundet för Sexuell Upplysning (RFSU). Ni som deltar bestämmer vad vi ska prata om, och vi pratar inte om personliga erfarenheter, utan lär oss om relationer, sex, och kroppen på ett allmänt plan.

I Sverige är det en rättighet att få kunskap om kroppen och om sex, bland annat eftersom att det hjälper oss att hålla oss hälsosamma både fysiskt och psykiskt. Vi på Nya rum vill, genom denna samtalsgrupp, bidra till att fler får den kunskap de behöver för att må bra och för att kunna leva och verka i Sverige. Ett särskilt tack till RFSU som medverkar till att göra detta möjligt!

Anmäl dig till mira.aslund@nygemenskap.org!

دردسترس بودن: Toa

گروپ:  صحت

اطلاعات تماس

نام: Mira-Maria Åslund
شماره تلفون: 072-220 65 33
ایمیل: mira.aslund@nygemenskap.org

برگزار کننده

Ny Gemenskap/Nya Rum