Мероприятия в Швеции (Aktiviteter i Sverige)

Если Вы находитесь в Швеции недавно, то здесь сможете найти для себя занятие по душе. Вы хотите играть в футбол, посетить языковое кафе или открыть для себя что-нибудь новое? Посмотрите, какие мероприятия перечислены в списке, выберите интересующую Вас категорию или заполните поисковое поле. Поиск можно также вести по названию города, в котором Вы живете.

Занятия

3 ноября 2021

digitalt språkcafe

Sensus Östra Götaland i Norrköpingordnar digitalt språkcafe varje onsdag mellan 14:00-15:30. Deltagare får möjligheten att träffa svenskar digitalt, utöva svenska, lära sig mer om svensk samhälle och arbetsmarknad. Träffarna sker digitalt via Zoom Cloud Meeting. deltagare får anmäla sig via telefon, whatsapp, facebook eller instegram till kontaktpersonen Wael Korkis 0702885351 då får dem länken till träffen. tveka inte att höra av dig!

Время: 14:00 - 15:30

Целевая аудитория: Приглашаются все желающие

Место: teatergatan 3 , 602 22 , Norrköping

Доступность:

Категории: Шведский язык , Онлайн-мероприятия

Организатор: Sensus Östra Götaland

open single event
4 ноября 2021

Digitalkunskap på dari

Digitala kunskap har blivit en viktig del i våra liv, och färdigheten att använda datorn har blivit ett krav i varje arbete och till och med studier. Om du har lust att utveckla dina färdigheter i att använda datorn, Windows-operativsystemet, Internet och online shopping och hitta nödvändig information snabbt och exakt, utöver grunderna för utskrift, datainmatning och Microsoft Office (Word, presentationer, PowerPoint och Exceltabeller) så är denna kurs perfekt för dig! Studieförbundet Vuxenskolan erbjuder en kvalifikationskurs för datorutveckling som syftar till att ge deltagare de grundläggande färdigheter och information som behövs för att använda datorer effektivt. Kursen är inte traditionell, utan är snarare ett träningspass fullt av nöje och aktivitet och många färdigheter som kommer att överraska dig hur mycket lättare ditt arbete kommer att bli. Du kan också få närvarointyg om du går 80% av kursen. Varmt välkomna! Information: Studiecirkelledare: Iman Ahmadzai E-post: iman.ahmadzai786@gmail.com Tid: 18:00-21:15 Start datum: Måndag 2021-11-01 . Plats: Google meet - länk skickas ut innan första träffen Kostnad: Gratis! Språk: Dari

Время: 18:00 - 21:00

Целевая аудитория: Приглашаются все желающие

Место: Glimmervägen 6, , 224 78 , Lund

Доступность: Aktivitet är online via Google meet

Категории: Работа и карьера , Онлайн-мероприятия

Организатор: Studieförbundet Vuxenskolan Lundabygden

open single event
4 ноября 2021

Yoga hos Nya Rum!

På torsdagskvällar har vi på Nya Rum Yoga och avslappning i våra lokaler i Västberga. Det är ett lättare träningspass med fokus på andning och avslappning. Du behöver inte komma i träningskläder men behöver ha mjuka kläder du kan röra dig i. Du behöver inte ha yogat innan, vi lär oss tillsammans! Yogan sker i det stora huset på Västberga gård. Hit kommer du lättast genom att ta buss 165 från Liljeholmen till Drivhjulsvägen och sedan gå 2 minuter åt samma håll som bussen tills du kan svänga av höger till ett stort hus med terass. Där hänger det en skylt likt bilden här uppe. Hoppas vi ses där!

Время: 17:00 - 18:00

Целевая аудитория: Приглашаются все желающие

Место: Västberga gårdsväg 30 , 12630 , Hägersten

Доступность:

Категории: Шведский язык , Входит в программу начальной помощи соискателям убежища (TIA)

Организатор: Ny Gemenskap/Nya Rum

open single event
4 ноября 2021

Studiecirkel för föräldralediga Träna svenska genom att lyssna på nyheter

Är du kvinna, född utomlands och ledig med barn? Då finns plats för dig att utveckla språkförmågan och tala/läsa svenska Målgrupp: Arabiska kvinnor, 18 år och äldre, som är utrikes födda och folkbokförda i Sverige vars huvudsakliga sysselsättning är omsorg om egna barn. Innehåll Vi träffas digitalt i små grupper, vi lyssnar på nyheter på lätt svenska och samtalar om olika saker varje gång. Vi tränar att prata, läsa och förstå samt bekantar oss med grundläggande grammatik. Varje kvinna ska ha enskilda samtal med en svensk kvinna då hon kan träna på att utrycka sig på svenska i det vardagliga livet. Det är enkelt och anspråkslöst. Inga läxor, inga betyg. Kursmaterial Våga prata svenska Svenska för nybörjare Nyheter på lätt svenska. Startdatum kursen startar när antal deltagare är minst 4st. Du får mer information och Zoom länken via e-post. Språk: Arabiska. Upplägg Vi träffas tre gånger i veckan kl 13:00. Vill du veta mer kontakta ledaren. 0709348300 Ehsan.kilani@sv.se

Время: 13:00 - 15:00

Целевая аудитория: Только для родителей

Место: Glimmervägen 6 , 224 78 , Lund

Доступность:

Категории: Семья и родительство , Онлайн-мероприятия

Организатор: Studieförbundet Vuxenskolan Lundabygden

open single event
4 ноября 2021

Information om Sverige på lätt svenska

ABF Kronoberg bjuder in till träffar med samhällsinformation på lätt svenska. Det kommer vara 8 träffar där vi pratar och tittar på olika filmer om hälsa, sociala regler, rättigheter och mycket mer. Filmerna kommer att kunna ses i efterhand på lätt svenska, arabiska och somaliska. Ingen anmälan krävs och vi bjuder på fika!

Время: 16:00 - 16:30

Целевая аудитория: Приглашаются все желающие

Место: Drottninggatan 18 , 285 31 , Markaryd

Доступность: Finns på tillgänglighetsdatabasen

Категории: Общество Швеции , Входит в программу начальной помощи соискателям убежища (TIA)

Организатор: ABF Kronoberg

open single event