Мероприятия в Швеции (Aktiviteter i Sverige)

Если Вы находитесь в Швеции недавно, то здесь сможете найти для себя занятие по душе. Вы хотите играть в футбол, посетить языковое кафе или открыть для себя что-нибудь новое? Посмотрите, какие мероприятия перечислены в списке, выберите интересующую Вас категорию или заполните поисковое поле. Поиск можно также вести по названию города, в котором Вы живете.

Занятия

3 декабря 2021

Café Matteus- Agape Mötesplats

Du som är ung vuxen asylsökande upp till 35 år är välkommen till Agapes mötesplats I Göteborg. Kom och träna svenska, få information om Sverige, träffa andra unga vuxna och volontärer. Vi har en drop-in verksamhet i Majorna i Göteborg. Vi hittar på utflyter och spelar futsal på fredag-kvällar Välkommen!!!

Время: 15:00 - 19:30

Целевая аудитория: Только для подростков

Место: Allmänna vägen 16 , 41460 , Göteborg

Доступность:

Категории: Шведский язык , Входит в программу начальной помощи соискателям убежища (TIA)

Организатор: Frivilligorganisationen Agape Göteborg

open single event
3 декабря 2021

Svenska Fortsättningskurs och samhällsinformation i Göteborgs naturområden

Sensus i Göteborg erbjuder Fortsättningskurs i svenska med samhällsinformation i Göteborgs naturområden. Kursen för dig som är du asylsökande och har gått nybörjarkurs i svenska och vill fortsätta att lära dig mer om språket, samhällsinformation och om Göteborgs natur. Varje lektion kommer att vara ute i naturen. Ni kommer att laga mat, läsa texter och diskutera tillsammans med er ledare. Kursen hålls på fredagar kl 9-16. Kurs för asylsökande på 7 veckor. Våra lärare talar svenska. Anmälan till kurs görs på: www.sensus.se/goteborg/asyl (Välj: Svenska och samhällsinformation i Göteborgs naturområden) Kursen ingår i tidiga insatser för asylsökande - TIA

Время: 09:00 - 16:00

Целевая аудитория: Приглашаются все желающие

Место: Drottninggatan 30 , 41114 , Göteborg

Доступность:

Категории: Шведский язык , Входит в программу начальной помощи соискателям убежища (TIA)

Организатор: Sensus Västra Sverige

open single event
3 декабря 2021

StudioUng 16–25 år

► Är du mellan 16 och 25 år? Kom till våra GRATIS kurser! Inga förkunskaper krävs. ► ONSDAGAR: Studio Design/ Studio Art / Studio Artist / Studio Guitar & Piano ► FREDAGAR: Studio Musik Production / Studio Music Business / Studio Street Art / Studio DJ / Studio Street Dance ► Anmälan till: studioung@midsommargarden.se / 070-928 56 11 Mer information: Instagram: @studioung

Время: 15:00 - 19:00

Целевая аудитория: Приглашаются все желающие

Место: Telefonvägen 3 , 126 37 , Hägersten

Доступность:

Категории: Культура и развлечения , Входит в программу начальной помощи соискателям убежища (TIA)

Организатор: Föreningen Midsommargården

open single event
4 декабря 2021

Simma i Älvsjö med Nya rum

Vill du lära dig simma? Välkommen till Nya Rums simskola! Att kunna simma är en livsviktig kunskap eftersom att det väsentligt minskar risken för att råka ut för en olycka t.ex. drunkning när man befinner sig nära vatten. Det är också en viktig social kunskap som ger en möjlighet att delta i aktiviteter som att bada på sommaren. Vår simskola gör så att fler kan vistas i eller nära vatten säkert. Simskolan kommer att äga rum i Älvsjö på lördagar kl. 17.00-18.00, med tid för att byta kläder från 16.30-18.30. Första tillfället är redan nu på lördag den 20 november så tveka inte att anmäla dig om du vill lära dig simma! Du behöver inte kunna simma för att delta, men det är viktigt att du skriver i din anmälan om du kan simma eller inte. Anmäl dig till mira.aslund@nygemenskap.org! Det finns ett begränsat antal platser.

Время: 16:30 - 18:30

Целевая аудитория: Приглашаются все желающие

Место: Stora Kvinns Väg 93 , 125 59 , Stockholm

Доступность: Toa finns

Категории: Здоровье

Организатор: Ny Gemenskap/Nya Rum

open single event
4 декабря 2021

Julfest

Vi vill fira att Julen kommer med alla fina vackra färger! Sensus bjuder in dig som är asylsökande, nyanländ och svensk till sin höstfest på lördag den 04 december 2021. Barnen får gärna följa med. Vi bjuder på bulgarisk linssoppa, fika och pyssel!

Время: 12:00 - 15:00

Целевая аудитория: Приглашаются все желающие

Место: teatergatan 3 , 60222 , Norrköping

Доступность: Lokalen är utrustad. Tillgång till tillgänglighetsanpassad toalett m.m

Категории: Прочее , Входит в программу начальной помощи соискателям убежища (TIA)

Организатор: Sensus Östra Götaland

open single event