Digitalakunskap på Arabiska

Дата и время: 1 ноября 2021 , kl. 18:00 - 21:00

Целевая аудитория: Приглашаются все желающие

Место: Glimmervägen 6, , 224 78 , Lund

Описание: Denna kurs ingår i statens satsning på arbetsmarknadsnära insatser på distans (AMNI) och är för dig som på grund av pandemins påverkan blivit (riskerar att bli) korttidspermitterad, varslad eller arbetslös.


Digitala kunskap har blivit en viktig del i våra liv, och färdigheten att använda datorn har blivit ett krav i varje arbete och till och med studier.
Om du vill utveckla dina färdigheter i att använda datorn, Windowsoperativsystemet, Internet och hitta nödvändig information snabbt och exakt, utöver grunderna för utskrift, datainmatning och Microsoft Office (Word, presentationer, PowerPoint- och Excel -tabeller) denna kurs är perfekt för dig!
Studieförbundet Vuxenskolan erbjuder en kvalifikationskurs för datorutveckling som syftar till att ge deltagare de grundläggande färdigheter och information som behövs för att använda datorer effektivt.

Kursen är inte traditionell, utan snarare är det träningspass full av nöje och aktivitet och många färdigheter som kommer att överraska dig hur mycket lättare ditt arbete kommer att bli.

Доступность: Aktivitet är online via Google meet

Категории:  Работа и карьера , Онлайн-мероприятия

Контактные данные

Имя: Belal Hejaze
Номер телефона: 0709348300
Электронная почта: belalhejaze83@gmail.com