Samtalsgruppen om relationer, sex, och kroppen

Дата и время: 14 декабря 2021 , kl. 15:45 - 17:30

Целевая аудитория: Приглашаются все желающие

Место: Västberga gårdsväg 30, 126 30 , Hägersten

Описание: Hur gör man för att visa att man är intresserad av någon? Hur smittar klamydia? Är det farligt att titta på porr? Kan man bli utvisad om man berättar att man har HIV? Är det lagligt med omskärelse av pojkar i Sverige?

Vill du få ökad kunskap om relationer, sex, kroppen och det svenska samhället? Vill du öka ditt ordförråd kring relationer, sex, och kroppen och få svar på dina egna frågor? Då är du välkommen till Samtalsgruppen! Vi kommer att träffas varje tisdag kl. 16.00-17.30 mellan den 23 november och den 28 december och alla ledare i samtalsgruppen är utbildade informatörer från Riksförbundet för Sexuell Upplysning (RFSU). Ni som deltar bestämmer vad vi ska prata om, och vi pratar inte om personliga erfarenheter, utan lär oss om relationer, sex, och kroppen på ett allmänt plan.

I Sverige är det en rättighet att få kunskap om kroppen och om sex, bland annat eftersom att det hjälper oss att hålla oss hälsosamma både fysiskt och psykiskt. Vi på Nya rum vill, genom denna samtalsgrupp, bidra till att fler får den kunskap de behöver för att må bra och för att kunna leva och verka i Sverige. Ett särskilt tack till RFSU som medverkar till att göra detta möjligt!

Anmäl dig till mira.aslund@nygemenskap.org!

Доступность: Toa

Категории:  Здоровье

Контактные данные

Имя: Mira-Maria Åslund
Номер телефона: 072-220 65 33
Электронная почта: mira.aslund@nygemenskap.org

Организатор

Ny Gemenskap/Nya Rum