Aktiviteter i Sverige

Här kan du som är ny i Sverige hitta saker att göra. Vill du spela fotboll, hitta ett språkcafé eller lära dig något nytt? Se vilka aktiviteter som finns i listan, välj en kategori eller skriv något i sökfältet. Du kan till exempel söka på namnet på din kommun.

Aktiviteter

26 november 2020

Power Sisters - träning för tjejer

Välkommen till Power Sisters - träning för tjejer i samarbete med Goda Grannar och Hej främling! VAD: Vi träffas och kör styrka och kondition tillsammans på Golfängarna. Ingen förkunskap behövs. NÄR: Torsdagar 16-17 VAR: Vi möts vid utegymmet vid Lötsjön i Sundbyberg. TA MED: Träningskläder och vattenflaska. VEM: Alla är välkomna! Som alltid är det gratis! Welcome to Power Sisters - a workout for women in coorperation between Goda Grannar and Hej främling! WHAT: We meet to practice strength and condition together at Golfängarna. You don't need any previous experience. WHEN: Thursdays 4-5pm WHERE: We meet up at the outside gym at Lötsjön in Sundbyberg. BRING: Comfortable clothes and a water bottle. WHO: Everyone is welcome! As always it's for free!

Tid: 16:00 - 17:00

Målgrupp: Alla är välkomna

Plats: Lötsjöns utegym, Vackra vägen , 172 77 , Sundbyberg

Tillgänglighet:

Kategori: Hälsa , Ingår i tidiga insatser för asylsökande - TIA

Arrangör: Hej främling!

open single event
26 november 2020

Digitalt Språkcafé

Digitalt Språkcafé Välkommen på Digitalt Språkcafé! Vi träffas måndagar och torsdagar kl. 16-17:30. START 19 NOV -SLUT 21 DEC Du måste anmäla dig för att få ZOOM-länken till Språkcafét. För att kunna vara med på Språkcafét behöver du: 1. Ladda ner appen till datorn: https://zoom.us/support/download eller till mobilen via Play butiken för Android, eller Appstore för Iphone. (Gratis) 2. Skapa ett konto. 3. Anslut till mötet Logga in 15min innan så att du vet att det fungerar. Digitalt Språkcafé Välkommen på Digitalt Språkcafé! Vi träffas måndagar och torsdagar kl. 16-17:30. START 19 NOV -SLUT 21 DEC Du måste anmäla dig för att få ZOOM-länken till Språkcafét. För att kunna vara med på Språkcafét behöver du: 1. Ladda ner appen till datorn: https://zoom.us/support/download eller till mobilen via Play butiken för Android, eller Appstore för Iphone. (Gratis) 2. Skapa ett konto. 3. Anslut till mötet Logga in 15min innan så att du vet att det fungerar. Anmäl dig här: https://www.visessprakvanner.se/sv/digitalt-sprakcafe/

Tid: 16:00 - 17:30

Målgrupp: Alla är välkomna

Plats: Online på ZOOM , 58222 , Linköping

Tillgänglighet:

Kategori: Svenska språket , Onlineaktivitet

Arrangör: Röda Korset Linköping

open single event
26 november 2020

Språkcafé Online Nacka

Just nu är det svårt att få till möten mellan människor i det ”verkliga” livet. Samtidigt kommer vårt behov av att ha kontakt med andra bara att öka i takt med att vi inte kan ses som vi är vana vid. Detta gäller inte minst för nya svenskar som läser på SFI (Svenska för invandrare) som nu nästan helt övergått till distansstudier. Därför öppnar vi nu upp för möjligheten att ha Språkcaféer Online via Kompis Sverige. Här för alla som bor i Nacka: www.kompissverige.se/nacka

Tid: 15:00 - 16:00

Målgrupp: Alla är välkomna

Plats: ONLINE , ONLINE , ONLINE

Tillgänglighet:

Kategori: Svenska språket

Arrangör: Kompis Sverige

open single event
26 november 2020

Fortsättningskurs i Svenska

Sensus i Göteborg har Fortsättningskurs i svenska. Kursen hålls på onsdagar och torsdagar kl 9.30-12.00. Fortsättningskurs i svenska med samtal om hälsa. Med övningar med läsförståelse och samtal. Kurs för asylsökande på 7 veckor. Våra lärare talar svenska. Anmälan till kursen görs på: www.sensus.se/goteborg/asyl (välj: Fortsättningskurs)

Tid: 09:30 - 12:00

Målgrupp: Alla är välkomna

Plats: Drottninggatan 30 , 41114 , Göteborg

Tillgänglighet:

Kategori: Svenska språket , Onlineaktivitet

Arrangör: Sensus Västra Sverige

open single event
26 november 2020

Svenska och samhällskunskap för föräldrar i Hallsberg

I samarbete med Familjecentralen i Hallsberg

Tid: 13:00 - 16:00

Målgrupp: Endast för föräldrar

Plats: Västra Storgatan 42 , 69430 , Hallsberg

Tillgänglighet:

Kategori: Svenska språket

Arrangör: Studieförbundet Bilda Svealand

open single event