Aktuella utbildningar, presentationstillfällen och nyhetsbrev

Senast uppdaterad: 14/9-2021

Med jämna mellanrum genomför vi utbildningar och presentationer av informationsverige.se som du kan anmäla dig till. Det går också att prenumerera på vårt nyhetsbrev. På denna sida ser du vad som är aktuellt för tillfället.

Presentation av nya materialet för samhällsorientering den 17:e, 26:e och 30:e november 2021
 • Välkommen till ett webbseminarium om det nya materialet för samhällsorientering – Om Sverige

  Personer sitter runt ett bord och samtalar.

  Materialet lanseras i början på november 2021 på Informationsverige.se och webbseminariet sänds den 17, 26 och 30 november 2021.

  Målgrupp:
  Denna presentation riktar sig till dig som arbetar med samhällsorientering för nyanlända och samhällsinformation.

  Syfte:
  Syftet med webbseminariet är att du ska få reda på var du hittar det nya materialet med metodstöd som tagits fram inom ramen för samhällsorientering för nyanlända – en vidareutveckling av "Om Sverige". Syftet är även att du ska få en god överblick över materialet, få reda på hur pedagogiken i metodstödet är och få inspiration hur du praktiskt kan använda materialet i ditt arbete. Syftet är också att du ska få del av ytterligare stöd för att stötta i din yrkesutövning och i ditt arbete.

  Var och hur:
  Webbseminariet är kostnadsfritt men anmälan behövs för deltagande. Du får en länk till webbseminariet efter sista dag för anmälan.

  Tid och anmälan
  Samma webbseminarium kommer att hållas vid fyra olika tillfällen. Alltså räcker det med att du anmäler dig till ett av datumen via nedan anmälningslänkar. Sista dagen för anmälan hittar du i respektive anmälningslänk nedan. 

Nyhetsbrev från Informationsverige.se

Informationsverige.se på Facebook